Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

POCENI A BOLEST LEVEHO RAMENE

 Kanska Eliška  1.1.2024 7:06

Dobrý den,asi 4dny mě pobolívá leve rameno,bolest se šíří do cele ruky a mezi lopatky,pak příjde spocení celeho těla ,prosím poradte mi co mám dělat.Děkuji Kanská

Odpovědět

Odpověď

Re: poceni a bolest leveho ramene
 Cempírek

Může to být zánět nervu. Nejlépe to určí lékař - ortoped. Doporučuji neodkládat a navštívit tohoto lékaře. Potíže se pak většinou odstraní jednoduchým cvičením, které se naučíte na rehabilitaci.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: problém s brnící levou rukou
 JUDr. František Prorok

Dobrý den,, chtěl bych se poradit o mém problému. V pátek mne asi ve 20.00 hodin přepadla náhlá slabost s pocitem na zvracení a až svíravým pocitem silného brnění levé paže. Nepotil jsem se - uvedu, že jsem parkinsonik, již šestý rok, jsem diabetik II. stupně, prodělal jsem asi před dvaceti lety němý infarkt bez následků, zjištěno pouze zúžení cév asi z 1/3.
Pocit na zvracení odezněl poměrně rychle, trvá brnění v levé ruce nestejné intenzity, zhoršila se znatelně chůze. Lze považovat tyto znaky za slabý infarkt nebo doporučujete návštěv jiného specialisty, děkuji za odpověd,ˇProrok.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: problém s brnící levou rukou
 Cempírek

Nejprve byste měl navštívit svého praktického lékaře, protože on zná dlouhodobě váš zdravotní stav a může lépe rozpoznat co se vám v pátek stalo. Může zde být několik různých příčin a každou z nich vyšetřuje jiný specialista. Než byste se vlastním hledáním dostal k tomu správnému, tak by mohlo být pozdě. Neodkládejte to a běžte k praktickému lékaři co nejdříve.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: Re: problém s brnící levou rukou
 JUDr. František Prorok

Mockrát Vám, pane doktore, děkuji za odpověď, jsem z Mikulova a od pátku jsem návštěvou u dcery v Hodoníně, kompletní zdravotní dokumentaci má můj internista v Mikulově, MUDr. Slavomír Měšťánek, za dva měsíce, resp. 26.5., bych měl mít 75 roků,
věřím tomu, že do zítřka vydržím a hned nato se u lékaře v Mikulově stavím, ještě jednou Vám, pane doktore, děkuji a přeji příjemný den, Prorok.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Jak poznam nemy infarkt

 Jiří

Dibry den chci se zeptat kdyz se chvilemi potim a pak zase ne muze se jednat o infarkt? Dekuji za info s pozdravem pan Zikmund

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS