Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

VYRÁŽKA

 M Černíková  25.2.2024 20:45

Manželovi se včera večer objevila vyrážka na krku a trupu, lehce na pažích. Přes noc se rozšířila i na nohy a přibyla na pažích. Nejvíce se podobá zarděnkám, ale nemá nic na obličeji, ani ve vlasech, je bez teploty, nemá problémy dýchacích cest. Vyrážka je červená, vypadá jako velká husí kůže a místy je hustější a zhoršuje se. Nesvědí. Může někdo poradit?

Odpovědět

Odpověď

Re: vyrážka
 Kamča

Aplikujte po dobu několika dní volně prodejnou mast Hydrocortisone a mělo by se to zklidnit. Také učiňte opatření, aby nedocházelo k nočnímu pocení. Takže snižte teplotu v místnosti a oblečte bavlněné pyžamo.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Vyrážka pouze ba obliceji
 Anonim

Dobrý den mohloby se jednat o hiv mam bílej jazyk vyrážku jenom na obličeji a mam i tečku na nose teplotu nemám okolo 35:7 36;8 chráněny sex sem mela ale kondom sklouznul a všechen ejukuat šel dome a mam velkou obavu linfaticky uzliny sem neměla zveceny ani horečky od sroku uběhlo 5 měsíců když sem byla na testech v roce16 jsem byla na testech jelikož sem si sedla na inekcni stříkačku v trávě a výsledky vyšli negativně akorát mi našli v krku canditidu albikanis a četla sem ze to ma hiv mam velmi velký strach. Zasilam foto obličeje a tak též tečku na nosse už si nevim rady na testy určité půjdu k si kožní dermatolozce a tam odebírají krev na choroby prosím vás porad temi

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Dotaz Provakcin

 Bartoschka

U článku se mi zobrazuje reklama na Provakcin, máte s ním prosím někdo zkušenost? Prý zmírňuje negatovní vedlejší účinky očkování, ráda bych si nechala poradit. Děkuji.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS