Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

BOLEST KRKU

 Lucie  5.3.2024 14:24

Dobry den,uz temer 4 roky me stale boli a skrabe v krku,jak kdyz tam neco prekazi.Nachlazena jsem cca 2 rocne pokazde ztratim hlas,chraptim prubezne i bez nachlazeni,pri kychnuti me mandle a krk boli vic a vic,pomuze jedine,jakoby poskrabani zachrcenim ale pouze jen na chvili.
Pravidelne navstevuji zubare,dentalni hygienistku i praktickeho lekare,mam pritom problem se zapachem z ust.
Podstoupila jsem vysetreni zaludku zavedena sonda,a sonda jicnu nosem.
Nyni jsem objednana na alergologii a cekam jestli nemuze byt problem tam,zacal mi problem s dychanim a porad vykaslavam hlen,uz si pripadam bezradna a pricinu bolesti stale neznam.Prosim o radu,kde by mohl byt muj problem jsem nekuracka 30 let


Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Priciny rakoviny mistnich uzlin

 Jiřina Janoušková

Dobrý den již dva dny mám hodně napuchle a zhnisale mandle,na levé straně je modrý flek,jako modřinka.V poslední době jsem nebyla vůbec nemocná, přišlo to úplně zničeno nic.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rakovina poslední stadium

 Lucie Pessrová

DOBRÝ DEN,strýc má rakovinu krku(mandle,kořen jazyku...)v posledním stádiu.Objevila se mu na čelisti zvenku malá dírka,z které stále vytéká mléčná tekutina.Prý ho nic nebolí a nechce nikam jít.Nevím,co s tím.Jak to ošetřovat nebo jen zalepovat?Děkuji za radu.S pozdravem L.P.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Krvácení z úst, ztráta hlasivek příznaky jakého onemocnění

 Vaculová

Má mentálně postižená dcera -35 let po propuštění z PN Opava trpí krvácením z úst, nesnesitelný zápach a v současné době ještě přichází o hlasivky o jaký druh onemocnění se může jednat? Problém je v tom, že jí nemohu dostat k lékaři, nechce jíst, jen s obtížemi do ní dostávám tekutiny, je podrážděná, napadá mě a už si s ní prostě nevím rady. Prosím, můžete mi poradit jak mám postupovat?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

 lucie

Dobry den mam jednu otazku,a to jake jspu priznaky rakoviny mandle??prodelala jsem nedavno silnou anginu,brala jsem antibiotika a vse bylo dobre.ale necely tyden po vyleceni sei krk opet zduril a mandle opet docela otekla.moje lekarka sice nic o rakovine nerekla jen ze by doporicila madnly dat pryc ze tam muze byt nejaky abces.rakovinu v rodine bohuzel mame a tak mam docela strach.krk me boli vic a vic a i spatne jim,nejde mi polyka.dekuji za odpoved

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS