Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

JAK LÉČIT JEČNÉ ZRNO

 Jitka Jelečková  21.3.2024 16:08

Dobrý den,chtěla jsem poprosit o radu,manželovi se udělalo na oku ječné zrno,podstoupil ambulantní zákrok,kde mu ječné zrno vyřízli,ale bohužel na víčku sponím má pořád červenou hrčku,nebolí ho a dokonce se mu zanítil i nos má ho celý červený a na vršku se mu dělají boláky,dostal i antibiotika,mastičky,momentálně mu vařím odvar z heřmánku ale je to nedostatečné,můžete mě prosím poradit jak mu pomoci.Moc děkuji

Odpovědět

Odpověď

Re: jak léčit ječné zrno
 Cempírek

Podle vašeho popisu to vypadá jako rozsáhlejší kožní nákaza a nejen jako banální ječné zrno. Bude nejlepší, když zůstanete v péči kožního lékaře. Bude potřeba odebrat výpotek z pupínků a nechat ho laboratorně vyšetřit. Tak se dá nejrychleji zjistit jaký druh nákazy to je a podle toho aplikovat vhodné léky.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Ječné zrno
 rothova zdeňka

Dobrý večer , mám ječné zrno které mě trapí už 14dní a né stále uzrát mám cukrovku a hygienu dodržuji.Ráda bych byla kdyby měl někdo radu která by pomohla na dpoktora nemám čas.Děkuji za přispěvky Zdeňka.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Jak vyléčit vlčí zrno
 Hana

Jak vyléčit ječné zrno,které se nemůže vyloupnout už asi měsíc,jedná se asi o vlčí zrno.Oční lékař doporučil antibitickou mast a teplé obklady,.ale nic se nemění.Děkuji za odpověď.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Jak lecit jecne zrno

 Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li má někdo stejný potíže s ječným zrnem.V dubnu se mi udělal 3 krát do měsíce v pravém oku . A už ho mam opět v pravém oku. Něco jsem si o tom přečetla,,hygienu mám dostatečnou,každý den se odličuji,na obličej si nedává žádné krémy ani make-up.Ječné zrno je bolestivé,tečou mi slzy,v oku cítím strašné štípaní a občasné píchaní občas vidím mlhavě a nevím co s tím.Jestli někdo máte stejné potíže nebo podobné uvítám každou radu.Děkuji

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS