Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

JSOU VHODNE UHLICITE KOUPELE PO KYRETÁŽI

 Stanislava Schusterova  10.3.2024 18:23

Prosim chtela jsem se zeptat ,mam objednane Podebrady a mam tam i uhlicite koupele.
Kyretaz mi byla provedena 16.2. a do Podebrad mam odjizdet 11.3. jestli to neni kratka doba,jelikoz nyni mam mit klidovy rezim 14 dni a potom jdu na kontrolu.
Dekuji Schusterova

Odpovědět

Odpověď

Re: jsou vhodne uhlicite koupele po kyretáži
 Cempírek

Není to krátká doba, nebojte. Klidně do lázní jeďte a využijte všeho, co vám bude nabídnuto. V lázních budete pod dohledem lékaře a odborných zkušených pracovníků, kteří vám neudělají nic, co by vám ublížilo. Hezky si to užijte.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Lázně Poděbrady - lázeňské domy

 Kovařík Pavel

Na doporučení kardiologa jsem si zažádal lázne v Poděbradech.Dříve jsem tam jezdil s manželkou a byli jsme moc spokojeni.Musím ještě dodat,že jsem pojištěný u Vojenské zdravotní pojišťovny.Pojišťovna mě poslala do hotelu FELICITAS.Nikomu to nepřeji,to co jsem tam musel vydržet a nejenom já i ostatní pacienti.Začalo to ubytováním,nemáte kam složit věci do skříně vám vlezou dvoje kalhoty a dvě tryčka ostatní musíte mít v kufru a ten kufr nemáte kam dát,takže ho musá´íte překračovat,Strava,tu jsem mněl mít samoobslužnou ,švédské stoli,nebylo to tak ,mněl jsem obslužnou stravu a bez diety,tento hotel totiš nemá dietní sestru.Pitný režim ta žádný neby, řekli nám ,že se máme napít z pramene poděbradky.Vajíčka jsme dostali syrová, nešli oloupat,bílek tekl.Protože jsem nedodržovalpitný režim a ani dietu, Dostal jsem moskovou příhodu,naštěstí pro mě byla slabá.Jezdili jsme do hotelu LIBENSKY tam jsme byli moc mspokojeni. Nepochopím jak mohla Vojenská pojišťovna s tímto hotelem podepsat smlouvu. Peníze to je mocná čarodějka. Už nechci Poděbrady vidět.Kovařík Pavel

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS