Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

KRČNÍ PÁTEŘ PROBLÉMY PŘÍZNAKY

 ladislava Eichlerová  19.2.2024 13:58

Mám díky krční páteři velký problém a to dýchám jen se silnou bolesti,prý mám první krční obratel rozbitý.Ze situace jsem zcela zoufalá,můžete mě prosím poradit co s tím? L.Eichlerová

Odpovědět

Odpověď

Re: krční páteř problémy příznaky
 Jaja

Dobrý den , zkuste se spojit s Mudr. Davidem Buzkem primářem oddělení chirurgie páteře v Karvinské hornické nemocnici. Je to opravdu machr na páteř.
Mám po operaci krční páteře , všechny potíže odezněly , nebo postupně odeznívají.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: krční páteř problémy příznaky
 Mirka

Prosím o info k operaci krční páteře.Jsem po operac ibederky a ted´ mě zlobí krční.Čekám na zvážení operačního řešení.Jaké jste měli příznaky a zda je vám lépe po operaci.Strach je veliký.CHodím do karviné.Díky za info

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Motání hlavy
 Hana Vávrová

Dobrý den, již druhý týden trpím silným motáním hlavy, někdy nejsem schopna ani sama jít na toaletu atd. Od OL mě odvezla RZ do nemocnice, tlak byl kolem 200/110, dostala jsem kapačku a za 4 hod jsem byla poslána domů. Dostala jsem recept na čípky, které mám použít při dalším silném motání a byla jsem hotová. Čípky s jmenují TORECAN. Jsem nucena je používat každý druhý den, motání je příšerné. Co mám dělat, toto přeci není k životu. Prosím, poraďte mi, kam se mám obrátit o pomoc.
Skutečně nejsem schopna normálně fungovat, v klidu jsem tak 2-3hod, pak musím zase odpočívat a být sama doma, to vůbec není možné, chvílema nejsem schopna se ani o sebe postarat.
Děkuji předem za pomoc!

Vávrová Hana

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Motání hlavy
 Jirka

Měl jsem téměř ten stejný problém a ještě trochu mám... Všechna vyšetření v pořádku, nikdo mi nijak nepomohl, žádné prášky nezabírají. Od té doby co jsem začal chodit rovně s občasnými cviky a hlavně hodne pohybu je moje bolest, nevolnost, průjem, apatie na půlce, možná ještě více. Trvalo mi to rok. Pomáhalo mi si lehnout na rovnou podložku a podložit si krk tak až jsem ucítil úlevu a takové pohyby v krku. A když jsem byl úplně s nervy v kýblu, silné deprese atd... Pomohli 3+ piv. Alkohol totiž rozšiřuje cévy, zvýší tlak a mozek je lépe zásobený.

A když to shrnu, okamžitě začít chodit rovně s nejakými cviky na posílení hlubokých svalů páteře, zajít si za fyzioterapeutem aby upřesnil potíže s páteří a zvolil vhodné cvičení.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Motání hlavy od krční páteře
 marian

Dobrý den asi týden se mi občas. Motá hlava a cítím tíhu na ramenou a oslabení rukou a nohou, může mi někdo říct,zdali má někdo takovouto zkušenost a co stín, myslím že to bude od krční páteře

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

BPPV a masáž zad

 Jitka

Je možné po absolvování manévru dle Sémonta - u BPPV jít za 2 dny na masáž zad? Že nemám ležet na zádech v rovině vím, ale co ležení na břiše a absolvování klasické masáže zad u maséra? Díky moc za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS