Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

MMS A DMSO DÁVKOVÁNÍ

 Emil Procházka  12.4.2024 15:31

Prosím o sdělení, kde si mohu DMSO objednat. Procházka

Odpovědět

Odpověď

Re: mms a dmso dávkování
 Kamča

DMSO neboli Dimethylsulfoxid můžete koupit na internetu. Zde jsou vidět nabídky několika obchodů: www.zbozi.cz/hledani…

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

DMSO,MMS
 LACKOVA Gabriela

Prosím láskavo o radu,kúpila som si DMSO extra čistý 99%,molová hmotnosť 78,13 g/mol a neviem ako ho môžem užívať,nie je pri ňom žiaden návod.Hlavne či ho treba riediť a v akom pomere.A prosím ešte informáciu,či sa dá užívať súčasne s mms a v akom pomere a odstupe,alebo je možné ich užívať spoločne.Prosím o radu,či je nutné na potieranie riediť DMSO.Môj problém je zlá znášanlivosť MMS,nakoľko som prekonala pankreatitídu a napína ma aj pri jednej kvapke na vracanie.Zaujíma ma,či budem znášať DMSO,neviem to ešte,lebo neviem ako ho mám užívať a ak ho znesiem,tak či je aj samotné bez MMS účinné..
PS. Môj zdravotný problém je bolesti celého tela,kostí,klbov,bolesti nôh,mám boreliózu,zvýšený krvný tlak,extrémna únava aj po malej pracovnej záťaži.
Veľmi pekne vopred ďakujem za Vašu radu.S pozdravom Lacková G.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

DMSO
 Kruzik Vlastimil

Dobry den zajimalo by me jak casto tuto latku pouzivat a v jakem mnozstvi.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

DMSO
 Věra Zedničková

Dobrý den.,máme 7 měsíční kavkazačku má problémy s předními nožkami má prošlapy a kulhá. Má 40 kilo a dáváme ji 6 kávových lžiček denně. Chceme to aplikovat 2 týdny a pak pauzu. Aplikujeme to zprávně.moc děkuji za odpověď Zedničková

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

DMSO

 Zdeňka

Dobrý den,
ráda bych se zeptala jestli se může užívat dmso po chemoterapii a operaci střeva. Děkuji Pailová

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

DMSO

 David Pokorný

Dobrý den, dočetl jsem se, že DMSO léčí také vředy a hojí rány. Bojuji již mnoho let s bércovými vředy, které se ne a ne zahojit. Můžete mi doporučit DMSO na jejich zahojení, jak postupovat a v jaké koncentraci přípravek použít? Děkuji Vám za pomoc. S přátelským pozdravem David Pokorný.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

DMSO

 Sergei

Vážená paní magistro. Měla byste si doplnit vzdělání a nemást lidi, kteří o některých léčivech nemají potuchy. Píšete, že MMS je "přesná koncentrace chloritanu sodného". To je ovšem naprostý nesmysl! MMS je oxid chloričitý rozpuštěný ve vodě v přesné koncentraci, která zabíjí bakterie, viry, plísně či parazity! Ten vzniká chemickým spojením dvou látek. Právě chloritanu sodného 24,5% a hydrogensíranu sodného 33% (před tím kyseliny citronové, ale po tom bylo lidem nevolno, neboť tam nebyly obě látky úplně rozloženy v chemické reakci). Obě látky se do chemické reakce používají ve stejném objemu, tj. v našem případě kapky certifikovaným kapátkem! Doporučuje se maximálně za 8 hodin pozřít 24 kapek od každé látky k výrobě oxidu chloričitého, který se pak naředí vodou a v podstatě se pijí 3 kapky od každé z dvou látek rozředěné 1 a 1,5 dcl vody po hodině, takže celkově člověk vypije v osmi dávkách 0,8 až 1,2 litru vody. Reakce obou látek, než z nich vznikne oxid chloričitý trvá minimálně 30 vteřin, ale nic se nezkazí, když člověk počká o chvíli děle, aby obě látky opravdu zreagovaly.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

DMSO

 Silvia Zlatkicova

Chcem sa spytat mam doma ciste DMSO..a mam problemy so sinusmi,mam hnis v dutinach uz 3 tyzdne a nemozem sa toho zbavit..poradite mi prosim ako to riedit a uzivat..a taktiez ako to nanasat na kozu a cim?Pretoze ako rozpustadlo to moze dopravit do tela latky s ktorymi pride do kontaktu..aky material je najvhodnejsi pri manipulacii?? S pozdravom Silvia Z.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Dmso jak používatjak ziskat 70% DMSO

 Betka

Prosim jak namichat presne 70 % DMSO dekuji za rady

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz k aplikaci

 Blanka Čechová

Ráda bych chtěla vědět zda DMSO je vhodné při imunitě léčené dlouhodobě podáváném gamaglonulinu a pomáhá-li při zjištěné B- lymfoproliferaci event.v jakém dávkování, také nemůže-li zhoršit zánět střev.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS