Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

NÁMĚSÍČNOST A NOČNÍ DĚSY LÉČBA U DĚTÍ

 Mirek  5.3.2024 19:32

Může dojít k tomu dis 2 lidi spí tak ten druhý diš je náměsíčný a třeba zautočí na toho co spí tak ten dotičnej jak se má bránit aby neublížil druhýmu a dis jí nebo ho nechám samotnou -samotnýho jak zajistim aby si neublízil nebo jak ho mam zklidnit co mi poradíte pište dík

Odpovědět

Odpověď

Re: náměsíčnost a noční děsy léčba u dětí
 Cempírek

Pokud jde o skutečnou náměsíčnost, tak při ní je většinou náměsíčný vždy probuzený, vidí a vyhýbá se překážkám. Pokud Vás partner/ka ve spánku ohrožuje a Vy se bojíte o svou či jeho/její bezpečnost, tak je třeba si o tom ráno pormluvit. Je třeba zjistit, jestli o tomto ohrožujícím konání partner/ka nebo dítě vůbec ví. Po té by bylo vhodné naplánovat návštěvu odborného psychologa a zjištěné projevy s ním prodiskutovat. Jestli nechcete tuto záležitost řešit s lékařem, tak je zde možné okamžité řešení v podobě oddělených ložnic a spát raději samostatně a nebo dál od sebe. To platí i pokud se Váš problém týká problémů se spánkem vašich dětí. Z Vašeho dotazu to není zcela jasné, koho máte na mysli.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Poruchy spánku
 Andrea

U nás začal malý být občas náměsíčný. Nikdy nikomu ze spaní neublížil. Po konzultování s doktorem jsme se rozhodli, že to zatím necháme tak, a pokud by problémy trvaly i nadále, budeme řešit. Pro jistotu jsme kupovali i novou postýlku s ohradkou, takovouto: www.aminabytek.cz/de… aby nám případně nespadnul a nezranil se. Zatím ale počkáme, až povyroste. Prý to bývá u 4 letých dětí časté.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Poruchy spanku

 Josef

Pri usnuti cca po peti minutach vzbuzeni a zmatenost jakokdyz se mam dostavat z bezvedomi,po dvou minutach vse odezni a mohu spat az do rana.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Poruchy spánku

 ozo

zajímavé...

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS