Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ VYRÁŽKA KOŽNÍ

 Ladislav Vaněk  3.1.2024 15:20

Začaly se mi dělat boláčky na hlavě, na krku. Potom se mi udělaly červené fleky na těle. Zejména na bocích, na vnitřních částí rukou. Podle vzhledu to vypadalo podobně jako opařenina. Nejhorší bylo svědění, které se nedalo vydržet. Žádné mastičky nepomáhaly. Předcházelo tomu - pocit únavy, úzkosti a deprese, bolest nohou, pocit "vybitých baterek". Dle mého soudu šlo o snížení funkce imunního systému a toxikaci organismu.Tak jsem začal brát Ostropestřec mariánský. Trvalo to téměř měsíc, než to začalo ustupovat.
Máte někdo s něčím podobným zkušenosti, prosím?

Odpovědět

Odpověď

Alergická reakce
 Gábina

Dobrý den, v pátek jsem začala užívat ostropestřec mariánský a v sobotu jsem se mi po celém obličeji udělaly červené pupínky, nejvíc na čele a okolí pusy. Užívám ještě antibiotika tak nevím jestli to není redakce i k nim. Ostropestřec jsem vysadila a zkusím ho začít užívat až po dobrání antibiotik. Budu doufat, že pupínky zmizí co nejdříve.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Alergická reakce
 Cempírek

Společně s antibiotiky byste vůbec žádné bylinky používat neměla, protože to může způsobit předávkování nebo naopak poddávkování. Bylinky mohou způsobit zpomalení vylučování antibiotika a při další dávce to způsobí předávkování, protože to, co mělo být z předchozí dávky pryč, je stále v těle. Jiné bylinky zase naopak mohou urychlit průchod trávicím traktem a způsobit nedostatek antibiotika v těle, což vede ke vzniku rezistentních bakterií, které pak nejdou vyléčit stejným antibiotikem. Takže ještě jednou: společně s antibiotiky se nesmí užívat žádné bylinky! Pokud si chcete pomoci při léčbě antibiotiky, tak jedině doplňkovou léčbou probiotiky. Probiotika udržují střevní flóru v rovnováze, kterou právě antibiotika ničí.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Nadmerne poceni v obliceji

 Oli

Já jsem neměl pokožku v dobrém stavu a jelikož jsem se i nadměrně potil, nebylo složité si tečky spojit a usoudit, že je to právě pocením. Při sprchování jsem používal houbu a peeling na celé tělo, jako nějaká modelka :D, po sprchování různé krémy a masti ale nic nepomáhalo, v Praze na Karláku mi řekli, že bychom měli řešit pocení a co mi doporučují, je léčba Electro Antiperspirantem který tam mají. Tak jsem k nim 2 týdny docházel na procedury a pocení opravdu zmizelo! Po pár týdnech jsem viděl, že moje pokožka je na tom mnohem líp, téměř bez vyrážek. Nakonec jsem si jej koupil domů na www.iontoforeza.cz

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Na prsou -pod prsy šupinatá zanícená svědivá kůže -co s tím

 A.Krystofová

Jak posáno výše červená zanícena kůže pod prsy a na briše šupinatá. Jak léčit? LUPÉNKA TO NENÍ!

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS