Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

PÁLENÍ PLOSEK NOHOU A RUKOU

 Sebicka  4.3.2024 19:51

Dobrý den vážení,
mám velký problém s pálením plosek (v noci se budím, špatně spím, to se nedá spát, když se mi to přihodí a to je skoro každou noc). Dávali mi injekce milgana,jezdím do lázní s nemocí Bechtěrev, tam mi každý rok dávají na ty plosky různé masážní terapie (studená teplá voda), na pár dní mi to pomůže a pak je to pořád dokola-jsem z toho dost unavená. Je mi už 67 let (mám to asi tak 3 roky) a také zkouším různé babské rady jako koupel nohou v kopřivě, mám chladící gel atd. nic nepomáhá.
Játra mám v pořádku, mám zvýšený cholesterol (beru prášky) byla jsem na vyšetření s cévami, taky v pořádku, jsem astmatik-beru prášky, tak já už si nevím rady čím by to mohlo být způsobené.

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Svědění dlaní a chodidel

 Pelikán

Dobrý den, už pár měsícu sleduji na chodidlech a dlaních, že převážně po koupeli, mě z ničeho nic začne svědět tyto dvě místa najednou. Vysledoval jsem že je absolutně jedno jestli použiji nějaky přípravek nebo ne. A furt jsem se ženou nepřišel na příčinu. I když jsem se přestěhoval tak ani změna vody nehraje roli. Ani použití pracího prášku ve kterém se perou ručníky a ani gelu na mytí prostě se to objevuje jak chce a kdy chce.. Ale pokaždé po koupeli. Jediné co mě napadá je jestli to nemuže bejt reakce na sprchovou hadici a na kov který na tom je ? Jinnak už mi dochazejí varianty. Nevíte náhodou někdo o co by mohlo v tomto případě jít ??? Děkuji za rady :)

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS