Diskuze: šalvěj


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

(Anetka 11.2.2016 15:26)

Já znám šalvěj červenokořenou. Dnes je toho spoustu druhů, bylinek a další zdravé výživy www.zdravi-nemoc.cz/…

Odpovědět

Odpověď

Pití šalvěje (Mája 30.9.2017 10:39)

Autorka nám ale neřekla jednu zásadní věc. Pokud šalvěj používáte ke kloktání, obklady apod. pak se zaleje vroucí vodou a nechá louhovat. Ale pozor, pokud ji pijete, tak právě kvůli jedovatému thujonu, se musí šalvěj vařit a to nejméně 5 minut, aby tato látka neškodila zažívání. Vím to od rakouské lékařky, která studovala několik let přírodní medicínu ve Vídni.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články