Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

SKVRNY NA TELE A KRVACENI Z KONECNIKU

 Gabriela  26.2.2024 19:31

Dobry den priteli se udelaly velke skvrny v podobe oparu a mokvani.po 3 tydnech odeznely a ted ma po tele opet skvrny jako mapy.delsi dobu slabe krvaci z konecniku.dnes se probudil celý od krve z konecniku.světle krve.k lékaři ho nemůžu dostat


Přiložený obrázek | Odpovědět

Odpověď

Re: Skvrny na tele a krvaceni z konecniku
 Cempírek

Návštěva lékaře v tomto případě bude nutná, protože bude potřeba provést rozbor krve, aby se našla příčina prosakování krve do podkoží. Pokud je Váš manžel tvrdohlavý a nepřesvědčíte ho, aby šel k lékaři, tak zavolejte rychlou záchrannou službu, kde ohlašte, že manžel se probudil celý od krve. Popřípadě to můžete zkusit zkonzultovat s jeho praktickým lékařem, aby si ho předvolal. Když se to nechá být, tak se to může vyvinout v závažné onemocnění, které půjde hůře léčit, než současný stav.
Akutně můžete nasadit potravní doplněk Ascorutin a železo, to by mělo pomoci zpevnit žilní stěny a omezit krvácení.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Petechie – červené skvrny na kůži

 Zdena Škochová

Dobrý den,
tvoří se mi petechie, některé nevymizí. Dále mám úbytek hmotnosti a zažívací problémy. Paní doktorka mi řekla, že to nic není, tak si nevím rady. Je mi 76let, tak asi považuje, že patří ke stáří. Ale celkově se necítím dobře - únava, hubnutí. Nikde jinde teď pacienty neberou, takže nevím.
Děkuji za odpověď - Škochová Zd.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Krvavé skvrny pod kůží na paži

 Eva Hrstková

Dobrý večer, prosím o radu. V současné době užívám léky medrol a 1x týdně methotrexat na revmatickou artritidu. Krvavé skvrny mám na paži (předloktí) neustále, jedny zmizí, další se objeví. Paní doktorka mě sdělila, "..že s tím nic neudělá." Opravdu se s tím nedá nic dělat? Děkuji za odpověď. Eva Hrstková

Počet odpovědí: 6 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Opakující se červené fleky

 Klára

Dobrý den v dětsví jsem prodělala purpuru pouze chvilkovou dostala jsem nějaké léky a vše zmizelo. Poslední 3 roky jestli se tomu tak dá říct se mi neustále objevují červené skvrny podobající se petechii. Flek zůstává zhrzba 3 týdny nejdřív tmavne a rozšiřuje se pak vybledne a zmizí, udělá se mi hned další někde jinde mám jich několik zhruba od pasu dolů na rukách jsme je zatím neměla. Když mi byli dělány testy pořádně mi nikdo nic neřekl akorát jsem si přišla že si je tam asi dělám sama nebo co. Léčba ale nebyla ukončena protože jsme otěhotněla, petechie zmizela ted je synovy 9 měsíců a já mám ty fleky zpátky. Může mi někdo poradit nebo přiblížit oč jde manželovi už nechci nic říkat asi to budu řešit bez něj, sama mám strach děkuji.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Igmenty na kuzi

 monika kovacova

Dobry den delaj se me velke cerne pigmenti na tvari i nose nevim si stim rady dekuji

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Jak se léčí petechie

 Pavlína

Dobrý den.Už asi rok mě trápí červený tečky na kůži. Mám je všude, nejvíce na rukou.Asi Petechie. Lecim se s chudokrevnosti. Ale teď jsem 6-7 týdnů těhotná a chtěla bych se zeptat jestli to v těhotenství vadí. Docela se bojím.Děkuji za odpověď.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Stařecká purpura

 Dagmar Kasalová

Mám petechie už 5.rokem, objevi se a během několika dní vstrebají, byla jsem u více lékařů, žádná léčba nepomáhá a kortikoidy nechci, viděla jsem jaké to má účinky ve vlastní rodině.Vše ukazuje, ze důvod vzniku může být neurodermatologický, cévy a krev je v normě. Prosím, k jakému specialistovi v Praze se mám objednat? Je mi 71let, celý život pevné zdraví.Děluji.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS