Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

SNÍŽIT LIBIDO U ŽENY

 Věra Knejpová  19.2.2024 15:03

Zdravím,
potřebuji pomoc.Partner o sex nestojí,já ano,on moc pracuje,já vůbec,mám invalidku.Opustit ho nechci a masturbovat také ne.Potřebuji se zbavit chuťi na sex.Poraďte,prosím,nějaké medikamenty?
Děkuji Knejpová

Odpovědět

Odpověď

Re: snížit libido u ženy
 Cempírek

Na snížení chuti na sex u žen se nejčastěji používá aplikace progesteronu a to buď injekčně a nebo pomocí implatnátu, ze kterého se hormon postupně uvolňuje. Nejlepší cesta, jak bezpečně snížit svojí chuť na sex bude porada se svým gynekologem, který pro vás vybere nejbezpečnější způsob.

Zdraví Cempírek!

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Testosteronu přebytek

 Vojta

Zajímal by mne názor lékaře či odborníka na to jak snížit množství testostronu u muže. Je mi 57, mám o 22 let mladší ženu a bohužel ona má mnohem menší potřebu sexu než já.
Chtěl bych bezpečně snížit svůj sexuální apetit , abych svoji ženu neobtěžoval a přitom milenku nechci, nemám zájem podvádět a svoji rodinu mám moc rád. Lék Cyproteron a další mají podle všeho mimořádně velké riziko negativních vedlejších účinků . Snad až k riziku nádorového onemocnění mozku. Existuje prosím způsob jak svoji chuť na sex výrazně snížit, či úplně eliminovat?
Děkuji moc

Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Ochlupení

 An

Dobrý den,je to už více,než rok,co mě trápí-ochlupení po celém těle i na uších a hyperpigmentace.Byla jsem u obvodního lékaře ta mi vůbec neporadila,také u gynekologa,ten mi udělal pouze test na mužský a ženský hormon a u kožní,ta mi řekla,že ochlupení je v normě,že prej některé ženy to mají horší.Jsem z toho a z těchto lékařů opravdu zklamaná,věřím,že jsou lékaři co chcou pomoct,děkuji za odpověd.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS