Informace od zdravotní sestry

MENU

  

NEMOC DNA

  

HEMOROIDY

  

ODVODNĚNÍ ORGANISMU

  

LÁZNĚ

  
Diskuze

SVĚDĚNÍ DLANÍ A CHODIDEL

 Pelikán  4.3.2024 19:51

Dobrý den, už pár měsícu sleduji na chodidlech a dlaních, že převážně po koupeli, mě z ničeho nic začne svědět tyto dvě místa najednou. Vysledoval jsem že je absolutně jedno jestli použiji nějaky přípravek nebo ne. A furt jsem se ženou nepřišel na příčinu. I když jsem se přestěhoval tak ani změna vody nehraje roli. Ani použití pracího prášku ve kterém se perou ručníky a ani gelu na mytí prostě se to objevuje jak chce a kdy chce.. Ale pokaždé po koupeli. Jediné co mě napadá je jestli to nemuže bejt reakce na sprchovou hadici a na kov který na tom je ? Jinnak už mi dochazejí varianty. Nevíte náhodou někdo o co by mohlo v tomto případě jít ??? Děkuji za rady :)

Odpovědět

přidejte sem svůj komentář

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.

další podobná diskuze

Pálení plosek nohou a rukou

 Sebicka

Dobrý den vážení,
mám velký problém s pálením plosek (v noci se budím, špatně spím, to se nedá spát, když se mi to přihodí a to je skoro každou noc). Dávali mi injekce milgana,jezdím do lázní s nemocí Bechtěrev, tam mi každý rok dávají na ty plosky různé masážní terapie (studená teplá voda), na pár dní mi to pomůže a pak je to pořád dokola-jsem z toho dost unavená. Je mi už 67 let (mám to asi tak 3 roky) a také zkouším různé babské rady jako koupel nohou v kopřivě, mám chladící gel atd. nic nepomáhá.
Játra mám v pořádku, mám zvýšený cholesterol (beru prášky) byla jsem na vyšetření s cévami, taky v pořádku, jsem astmatik-beru prášky, tak já už si nevím rady čím by to mohlo být způsobené.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

diskuze se týká článku


lidé také čtou

ČeskéNemoci

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

SiteMAP

RSS