Diskuze: výroba kostivalové masti


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk


Uživatel: Jaroslava Malíková 10.5.2014 9:57

Prosím poraďte, je lepší použít kořen, nebo listy k výrobě masti?? Děkuji za odpověď Malíková

Odpovědět

Odpověď

Re: výroba kostivalové masti
(Kamča 10.5.2014 10:42)

Na výrobu kostivalové masti je nejlepší kořen kostivalu. Pozor ale při jeho zpracování, nesmí přijít do styku s ocelí takže použijte keramický nůž.


Reagovat



diskuze se týká článku
přidejte sem svůj komentář

Nenašli jste zde přesně to, co jste hledali? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
Ke svému dotazu použijte tento formulář.


Jméno
E-mail
Nadpis
Komentář
Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
Připojit fotku
zajímavé články